Spring naar hoofd-inhoud

Wil je een keer een repetitie bijwonen van het Remunjs Theaterkoor?

Wil je graag met ons meezingen, dat kan! We repeteren elke maandagavond in 't Paradies in Roermond (Munsterstraat 61, 6041 GA Roermond). We repeteren van 20.15 uur tot 22.15 uur. Tijdens de schoolvakanties is er geen repetitie.

Kom gerust eens meezingen op een maandagavond of kom een kijkje nemen bij een van onze optredens.

Wanneer je lid wil worden, kun je twee keer mee komen repeteren. Wil je bij het koor komen, dan wordt een auditie gedaan. Dit om te kunnen beoordelen of je stem past in het koor.

Wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen via onderstaand formulier of stel je vraag via de mail: remunjs.theaterkoor@yahoo.com

Vul uw contact gegevens en vraag in.

Waar wil je meer informatie over ontvangen.
Geef je email adres zodat wij je per mail kunnen bereiken om je vraag te beantwoorden. Je email adres wordt verder nergens opgeslagen.
Geef je telefoonnummer zodat wij je kunnen bellen om je vraag te beantwoorden. Je telefoonnummer wordt verder nergens opgeslagen.